Έχει και η Ελλάδα "Νουσρέτ" και είναι Σαλονικιός

Έχει και η Ελλάδα "Νουσρέτ" και είναι Σαλονικιός

Έχει και η Ελλάδα "Νουσρέτ" και είναι Σαλονικιός

Πολύς λόγος έχει γίνει για την ιστορία και πλέον την αυτοκρατορία του Τούρκου "σεφ με το αλάτι" Νουσρέτ. Μπορεί ο Νουσρέτ να έχει ταίσει στο στόμα διάσημους σταρ του Χόλυγουντ και ποδοσφαιριστές, τα εστιατόρια του να έχουν ξεπηδήσει σε πολλές χώρες με μεγάλη ή όχι επιτυχία, το δρόμο του όμως έχουν ακολουθήσει πολλοί επίδοξοι σεφ που εξειδικεύονται στα κρέατα ξηρής ωρίμανσης που φέρνουν από ΗΠΑ και Αργεντινή. Στις υψηλές τιμές πολλοί έχουν μιμηθεί τον Τούρκο σταρ. Στην ποιότητα ελάχιστοι όμως.

Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σ'αυτό το επίπεδο. Τι εννοώ; Μπορεί να μην έχουμε την ποιότητα εκτροφής μοσχαριών στις συνθήκες που ορίζουν πλέον κάποιοι σεφ, ώστε το κρέας τους να είναι μαλακό, τρυφερό και ζουμερό αλλά έχουμε τον "ειδικό" που ξέρει να εισάγει στην Ελλάδα το κατάλληλο κρέας από τις ΗΠΑ, να το ψήνει με τον κατάλληλο τρόπο και να στο "ταίζει" στο στόμα.

Ο Στέφανος Σαράτσης είναι ο "Νουσρέτ της Ελλάδας". Αθλητικό σώμα, με κοτσιδάκι, πολύ αγαπητός σε όλη τη Θεσσαλονίκη (μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ) και το εστιατόριο του "Στα Καλά Καθούμενα" στην Πολίχνη είναι το αγαπημένο μέρος ποδοσφαιριστών, καλλιτεχνών και επιχειρηματιών.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Share this post: